Jeg hedder Bo Zangenberg. Jeg er født i 1973, bor i Sønder Kirkeby lidt udenfor Nykøbing Falster og har arbejdet indenfor slagterfaget siden jeg var 13 år gammel.

 

Om Slagter Zangenberg

 

Min karriere indenfor slagterfaget startede hos Slagtermester Børge Clemmensen. Det var som opvasker, hvor nysgerrigheden hurtigt blev til at elske roastbeef og hjemmelavet spegepølse.

 

Uddannelsen til butiksslagter lå derfor lige til højrebenet. I 1989 startede jeg hos Lindholmslagteren, som lukkede efter små tre år, og derfor afsluttede jeg min uddannelse i 1992 hos Føtex, Nykøbing F. Efter endt uddannelse blev det til slagtersvend hos Føtex og Superbest, og efterfølgende som slagtermester hos Irma, Kvickly, Super Brugsen – og butikschef i Fakta.

 

Inden jeg overtog Beiers Køkken, som nu hedder Slagter Zangenberg, var jeg slagtermester i godt 4 år hos Super Brugsen i Lendemark. Et arbejde jeg har elsket indtil de nye spændende mulighed for egen slagter i Vordingborg blev en mulighed.

 

Jeg har opnået følgende i min karriere:

  • 2015: Solgt og opskåret verdens dyreste oksekød, ægte japans Wagyu

  • 2014: Solgt og opskåret verdens dyreste oksekød, australsk Wagyu

  • 2014: Produceret verdens længste sylte, 100 meter lang.

  • 2013: Solgt og opskåret verdens dyreste oksekød, dansk Wagyu

  • 2011: Årets ungeleder på Lolland/Falster

  • 2010: Nr. 2 i Årets Slagter

  • 2009: Flest stykker solgt smørrebrød i Danmark på en fredag, 5.382 stk.

  • 2008: Størst salg af kød til en Coop åbning

  • 2008: Danmarks Mester i fleste solgte svinekam, 7 dage / 30 ton.

 

Jeg har alle dage været passioneret omkring mit arbejde som slagter. Jeg elsker godt kød, god kvalitet, super service og gode kollegaer.

 

Lidt om culottesteg og lækre grillede spareribs:

 

 

 

Kontakt Zangenberg



Indtast dit telefonnummer og email herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af Slagter Zangenberg



Alternativt kan du ringe til ham: 5586 7090