Inspirationsaftener

Skal du holde fest eller andet arrangement i foråret?

Vi gentager succesen med vores inspirationsaftener, som vi indtil videre har afholdt to gange i Vordingborg og to gange i Nykøbing. Den næste inspirationsaften er rettet mod dig, der skal arrangere en fest i foråret. Her kan du komme og smage på stort set alt den mad vi kan levere – forretter, hovedretter, desserter… mange slags kød, tilbehør, salater, kartofler og sovs. Det bliver hyggeligt og inspirerende!

Vi starter med en velkomstdrink, mens Bo Zangenberg fortæller kort om sin forretning, og menuerne som kan leveres ud af huset. Herefter er der mulighed for at smage på den forskellige mad der kan bestilles til forårets fester og arrangementer.

Du kan således smage på det hele, og bagefter vurdere hvad du ønsker til din fest.

Tid og sted:
22. januar, Idestrup Privatskole, Kirkevej 5 i Idestrup, kl. 18.30 – ca. 21.

Pris og tilmelding:
Det koster 150 kr. pr. person, som betales ved bestilling af billet. Du får til gengæld en værdicheck på 75 kr. når du ankommer, som du kan bruge til mad ud af huset, eller andet fra Slagter Zangenberg.

Bestil i Slagter Zangenbergs butik på Gåsetorvet i Vordingborg, eller ring/mail til os – klik her for at hvordan. Husk at fortælle hvor mange I kommer.

Hør hvad gæsterne syntes, til vores inspirationsaften i Nykøbing i oktober:

Her kan du se hvordan det foregik i Vordingborg i oktober: