Festmenuer

Vores festmenuer er sammensat så der er noget for enhver smag:

Klik her hvis du hellere vil se på vores saml-selv menuer.

Vinter menu

Hovedret:

  • Helstegt kalve culotte
  • Glaseret FRILANDS skinke

Tilbehør:

  • Bagt kartoffelmos bacon og svampe
  • Bønnesalat
  • Blandet grønsalat med dressing

Min. 10 kuverter

Pr. kuvert, 119,- kr.

Zangenbergs Favorit Menu

Hovedret:

  • Helstegt oksefilet
  • Letrøget glaseret (friland) skinke
  • Små hjemmelavet friadeller

Tilbehør:

  • Flødekartofler
  • Blandet grønsalat m/dressing
  • Broccolisalat
  • Skysauce
  • Kuvertbrød

Min. 6 Kuverter

Pr. couvert, 139,- kr.

Slagteren´s menu

Hovedret:

  • Hanger Steaks (Nyretapper – kåret som årets bøf i 2016)
  • Nakkefilet med bacon
  • Sublime kyllingfilet marineret i pestro

Tilbehør:

  • Flødekartofler
  • Små smørstegte kartofler med sesam
  • Broccolisalat
  • Melonsalat
  • Skysauce
  • Kuvert brød

Min. 10 kuverter

Pr. kuvert, 179,- kr.

Husets bedste Menu

Forret:

  • Laksroulader på bund af sprød salat med dressing og kuvert brød

Hovedret:

  • Stegt krogmodnet oksehøjreb uden ben.
  • Fyldt Svinemørbrad m/svampe tranebær
  • Sublime kyllingfilet med flødeost

Tilbehør:

  • Bearnaise kartofler med revet ost
  • Smørstegte små kartofler
  • Tomatsalat
  • Blomkålsalat
  • Svampe bacon sauce

Dessert:

  • Chokomousse

Min. 10 kuverter

Pr. kuvert  299,- kr.

Bo´s  menu

Hovedret:

  • Helstegt oksemørbrad
  • Øl marineret svinefilet
  • Sublime kyllingfilet med flødeost
  • Små hjemmelavede frikadeller

Tilbehør:

  • Flødekartofler
  • Marineret små kartofler
  • Bulgursalat
  • Broccolisalat
  • Peber sauce

Min. 10 kuverter

Pr. kuvert, 179,- kr.

lene´s menu

Forret:

  • Tun mousse på bund af sprød salat med dressing og kuvert brød

Hovedret:

  • Helstegt kalveculotte
  • Porchetta

Tilbehør:

  • Kartoffelfad Hvidløgs/rosmarin marineret kartofler m/grøntsager
  • Paneret Kartoffel tårne m/mandel paprika
  • Melonsalat
  • Blomkålsalat
  • Bearnaise sauce

Min. 10 kuverter

Pr. kuvert, 169,- kr.

Personale´s menu

Hovedret:

  • Helstegt ball tip
  • Nyrøget glaseret skinke
  • Sublime kyllingfilet marineret i pestro med bacon

Tilbehør:

  • Flødekartofler
  • Smørstegte små sesam kartofler
  • Pastasalat
  • Grønsalat med dressing
  • Rødvin sauce

Min. 10 kuverter

Pr. kuvert, 159,- kr.

Tilkøb til menuerne

Supper

Hønsekød-, oksekød-, asparges eller tomatsuppe  med flütes

Pr. Kuvert, 35,- kr

Saucer

Bearnaise-, brun, rødvin-, pebersauce

Pr. Kuvert, 15,- kr

Dessert

Citron fromage / Flødeskum og chokolade
Jordbær trifli / Makroner, vaniljecreme og flødeskum
Æblekage / Makroner, flødeskum og æblekage rasp
Chokomousse / Kiksebund, flødeskum og chokolade
Cheese cake / Karamel, hindbær creme fraiche
Brownie / vanilje creme fraiche og bær
Islagkage ( Til 10 personer)

Pr. Kuvert, 35,- kr

Levering:

  • Falster + Vordingborg: 250,- (inkl. afhentning: 350,-)
  • Lolland + Næstved: 350,- (inkl. afhentning: 450,-)
  • Udenfor området: 500,- (inkl. afhentning: 600,-)

Bestilling:

Vi beder dig venligst bestille vores menuer senest 10 dage før dit arrangement, vi sender en ordrebekræftelse, som returneres til os hurtigst muligt. Endelig besked angående antal couverter/afbestilling skal ske til os, senest 7 dage før bestillingsdagen.
Der er ikke gebyr på Konfirmationer 
På følgende helligdage er der et gebyr på 50,00 pr kuvert, Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag, 2. Påskedag, St. Bededag, Kristihimmelfartsdag, Pinsedag, 2. pinsedag, 1. Juledag og  2. Juledag og der modtages ikke bestillinger d. 24/12.

Vi leverer maden i varmekasser, og tilbagelevering af kasserne skal ske senest 4 dage efter dit arrangement.

Bestil din festmenu i denne formular:

Mad ud af huset - lækre menuer til livets fester